“Wat kan ik verwachten als ik advies van jou vraag?”

“Wat voor type voeding adviseer jij?”

In de hondenvoeding wereld zijn veel verschillende soorten voeding te vinden, grofweg in te delen in brokken, blikvoer en vers voer. Elk type voer heeft zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen. Er is geen standaard type voer wat ik altijd adviseer. Ik lever maatwerk, wat betekent dat ik zal zoeken naar een passende voersoort die geschikt is voor jouw hond, binnen de mogelijkheden van jou als eigenaar.

“Waar baseer jij je adviezen op?”

Ik ben afgestudeerd voedingsdeskundige. Tijdens deze opleiding heb ik gedegen kennis opgedaan over voedingsbehoeften van de hond, de werking van het spijsverteringskanaal, voedingswaarden en diëtiek. Ik heb een wetenschappelijke achtergrond en hou mijn kennis op peil door regelmatig wetenschappelijke artikelen door te spitten. Ik bijt me graag vast in een onderwerp om tot in de puntjes uit te zoeken hoe het zit.

“Wat voor opleiding heb je dan gedaan?”

Mijn wetenschappelijke kennis heb ik opgebouwd op de Wageningen Universiteit. Hier ben ik afgestudeerd in Dierwetenschappen, met een specialisatie in Gezondheid en Gedrag. Na deze opleiding heb ik mij verder verdiept in hondenvoeding met een opleiding tot voedingsdeskundige bij Digidog.